Advertising 468 x 60

28 Jenenge Ratu Lan Negarane

28 Jenenge Ratu Lan Negarane
Gambar  : Prabu Puntadewa

1. Prabu Arjuna Sasrabahu ratu ing Maespati
2. Prabu Abiyasa Ratu ing Ngastina
3. Prabu Baladewa ratu ing Mandura
4. Prabu Basudewa ratu ing Mandura
5. Prabu Basukarna Ratu ing Ngawangga
6. Prabu Bomanarakusura ratu ing Trajutrisna
7. Prabu Danaraja Ratu ing Lokapala
8. Prabu Dasarata ratu ing Ngayodya
9. Prabu Dasamuka ratu ing Ngalengka
10. Prabu Dewa Srani Ratu ing Rancang Kencana
11. Prabu Drestarata ratu ing Ngastina
12. Prabu Drupada ratu ing Cempala
13. Prabu Janaka Ratu ing Manthili
14. Prabu Jungkung Mardeya Ratu ing Paranggubarja
15. Prabu Kresna ratu ing Dwarawati
16. Prabu Karna ratu ing Ngawangga
17. Prabu Maswapati ratu ing Wiratha
18. Prabu Niwatakawaca ratu ing Iman Imantaka
19. Prabu Pandhu Dewanata ratu ing Ngastina
20. Prabu Parikesit Ratu ing Ngastina
21. Prabu Palgunadi Ratu ing Paranggelung
22. Prabu Puntadewa ratu ing Ngamarta
23. Prabu Ramawijaya ratu ing Pancawati
24. Prabu Salya ratu ing Mandraka
25. Prabu Sentanu Ratu ing Ngastina
26. Prabu Somali Ratu ing Palebur Gangsa
27. Prabu Sugriwa ratu ing Guwakiskendha
28. Prabu Suteja Ratu ing Trajutrisn

0 Response to "28 Jenenge Ratu Lan Negarane "

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel